Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

Fájlkezelő - FreeCommander

Fájlkezelő - FreeCommander ingyenes letöltése A FreeCommander egy bárki számára ingyen letölthető fájlok, mappák kezelésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. Az ingyenes letöltésű fájlkezelő program magyar nyelven is használható.

A

Free Commander fájlkezelő program

segítségével bármikor könnyedén rendszerezheted mappáidat, adataidat, kereshetsz közöttük. A kezelőfelülete rendkívül egyszerű, ráadásul mivel kettő függőleges panelen dolgozhatsz, így még hatékonyabban és gyorsabban érheted el a célodat. A FreeCommanderben fájl-megtekintő is található, hogy ne kelljen másik programot megnyitnod, ha éppen egy szöveget vagy akár képet szeretnél megnézni. A fájlkezelőt teljes mértékben testre is szabhatod, például új skineket telepíthetsz (melyeket innen lehet letölteni) vagy a saját ízlésedre szabhatod a kezelőfelület gombjait.
Akár egyszerre több fájlt vagy mappát is átnevezhetsz, így nem kell ugyan azt a feladatot többször is elvégezned, elég csak egyszer. A leggyakrabban használt dolgaidat bele is rakhatod a kedvenceid közé, hogy legközelebb gyorsabban megtalálhasd. Ez még nem minden, mert a Free Commander rengeteg funkciót tartalmaz, melyeket mindenki életét megkönnyítik, így mindenképpen érdemes letölteni.

A FreeCommander Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. Build 880

File:
FreeCommanderXE-32-public_setup_b880.zip
Méret:
14.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.22
Letöltve:
554x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások