Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZÁMÍTÓGÉP PC TESZT PROGRAMOK

SSD tesztelő - AS SSD Benchmark

SSD tesztelő - AS SSD Benchmark ingyenes letöltése Az AS SSD Benchmark egy bárki számára ingyen letölthető SSD-t gyorsaságát mérő szoftver. A program angol nyelven használható.

Az AS SSD Benchmark a szilárdtest-meghajtók

(SSD) teljesítmény

ét határozza meg. A program hat szintetikus és három másolási tesztet tartalmaz. A szintetikus tesztek meghatározzák az SSD szekvenciális és véletlenszerű olvasási és írási terhelhetőségét. A Seq teszt során a program azt méri, hogy mennyi időbe telik egy 1 GB-os fájl olvasása vagy írása. A 4K teszt során az olvasási és írási teljesítményt véletlenszerűen kiválasztott 4K blokkokkal határozza meg. A 4K-64-Thrd teszt megfelel a 4K eljárásnak, azzal a különbséggel, hogy az olvasási és írási műveletek 64 szálra vannak elosztva. A kiegészítő tömörítési teszt az adatok tömöríthetőségétől függően mérheti az SSD teljesítményét. Ez különösen fontos azon vezérlők esetében, amelyek a teljesítmény és a cellák élettartamának növelése érdekében tömörítést alkalmaznak. Végül meghatározza az SSD hozzáférési idejét, az olvasás közbeni hozzáférést az SSD teljes kapacitásán keresztül. Az írási hozzáférési tesztet szintén egy 1 GB-os tesztfájllal végzi. A tesztek végén három értéket kapsz az olvasási, írási és általános teljesítményre vonatkozóan. A tömörítési vizsgálat eredményei grafikon formájában jelennek meg. Az X tengely az adatok tömöríthetőségét jelzi 0%-tól - egyáltalán nem tömöríthető, 100%-ig - teljesen tömöríthető. Az Y tengely az elért adatátviteli sebességet jelzi.

Az AS SSD Benchmark Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.0.7316.34247

File:
AS SSD Benchmarkv2.0.7316.zip
Méret:
260.6 kB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.19
Letöltve:
611x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások