Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

Fájlkereső - Wise JetSearch

Fájlkereső - Wise JetSearch ingyenes letöltése A Wise JetSearch egy bárki számára ingyen letölthető fájlok megkeresésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Az egyszerűség, és könnyen használhatóság az egyik legnyilvánvalóbb dolog ebben a

fájlkereső program

ban. Kiválasztod a meghajtót, ahol keresni szeretnél, beírod a fájl nevét, és rámész a keresés gombra. Mindössze 3 kattintás, és már meg is van a keresett fájl. A másik nyilvánvaló funkció a sebesség. A Wise JetSearch képes akár 1.000.000 fájl átnézésére is pár másodperc alatt, a keresett fájlt pedig milliszekundumok alatt megtalálja. Tehát sokkal gyorsabb, mint a Windowsba alapból beépített kereső. A kiválasztott fájl egyszerűen, megnyitás nélkül, csak egy előnézeti képet nyithatsz meg róla, hogy tudd, biztosan jó fájlt keresel-e. A Wise JetSearch már támogatja a 100%-os, 150%-os vagy akár a 200%-os nagyítást is, ráadásul automatikusan a Windowsban alapból beállított nagyításhoz igazodik. A program teljesen ingyenes, és szinte az összes Windows verzióval működik.

A Wise JetSearch Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.1.4.219

File:
Wise_JS_Setup_4.1.4.219.exe
Méret:
6.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.11.27
Letöltve:
46x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások