Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

PDF szerkesztő - PDFelement

PDF szerkesztő - PDFelement ingyenes letöltése A PDFelement egy bárki számára ingyen letölthető PDF fájlok létrehozására és szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Vedd át az irányítást a munkádban a Wondershare által készített

PDF szerkesztő

vel. Egy programban az összes PDF funkció megtalálható, így tudsz szerkeszteni, űrlapokat készíteni, megjegyzéseket hozzáadni, új fájlt készíteni, konvertálni vagy akár le is védheted a dokumentumaidat. Konvertálj vagy szkennelj PDFbe sokféle fájltípusból és hozz létre olyan fájlokat, amiket bárki meg tud nézni, bármilyen eszközzel, bármilyen PDF olvasóval. Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetsz egy dokumentumot, anélkül, hogy vissza kéne menned az alap fájlba. Microsoft Word, Excel és PowerPoint kompatibilitásának köszönhetően bármilyen ilyen fájlból tudsz PDFet készíteni anélkül, hogy a formázások vagy betűtípusok elvesznének. Akár megjegyzéseket is hozzáadhatsz, így nem kell azonnal megcsinálnod amit szeretnél, elég ha feljegyzed magadnak vagy másoknak.

A PDFelement Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v9.1.0

File:
pdfelement-pro_setup_full_v9.1.0.exe
Méret:
1.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.10.28
Letöltve:
382x
Osztályzat:
4.60
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások