Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Fotó konverter - NEF To JPG Converter

Fotó konverter - NEF To JPG Converter ingyenes letöltése NEFből jpg? Igen! A NEF To JPG Converter egy bárki számára ingyen letölthető szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A fotó konverter program angol nyelven használható.

A NEF to JPG Converter egy praktikus NEF

fotókonverziós eszköz

, amely átalakítja a NEF (Nikon Digital SLR Camera Raw Image File) és több RAW fotóformátumot is JPEG képekké tömegesen, zökkenőmentesen. A NEF formátumon kívül képes átalakítani HEIC/HEIF, HDR, DNG, NRW, ORF, RW2, RAF, CR2 és több RAW képet normál képformátumokká, például JPG, PNG, GIF, TIF és BMP formátumokká. NEF to JPG Converter azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átméretezd a kimeneti kép méretét. Egyszerűen állítsd be a "Photo Resize" opciót "YES"-re, és írd be a kimeneti kép szélességének értékét a "Width" mezőbe, majd a konvertált kép automatikusan illeszkedik a szélességhez. Egy kis opciós mező is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a JPG/JPEG kép tömörítési minőségét, így könnyen beállíthatják a kimeneti JPG fájl méretét.

A NEF To JPG Converter Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.0

File:
1.0nftjpgconvert.exe
Méret:
6.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.09.16
Letöltve:
111x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások