Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Képszerkesztő - DrawPad

Képszerkesztő - DrawPad ingyenes letöltése A DrawPad egy bárki számára ingyen letölthető képek készítésére és szerkesztésére kifejlesztett szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Ezzel az ingyenes

képkészítő és képszerkesztő szoftverrel

könnyedén készíthetsz magadnak vázlatot vagy akár kész rajzot is. Logót, fejlécet, vagy hirdetőtáblát is tervezhetsz benne, teljesen ingyen. Diagramokat, ikonokat, vagy bármilyen más webes grafikákat is létrehozhatsz akár weboldalra, akár csak szemléltetésre. Teljesen mindegy, hogy éppen hirdetések grafikáit készíted, születésnapi üdvözlőkártyát csinálsz egy barátodnak, vagy saját képregényt hozol létre, a DrawPad ezekben mind a segítségedre lesz rengeteg grafikai eszközzel. Készülj fel a festésre, rajzolásra vagy designerkedésre. Kezdd el az új projektedet még ma. Ceruza és ecset eszköz a rajzoláshoz, vázlatokhoz és festéshez. Tablet és érintőpad nyomásérzékenység. Mentsd el a kreálmányaidat .png, .bmp, .jpg, .gif, .pdf vagy .svg formátumokba. Ez csak pár dolog abból, amire ez a program képes, így mindenféleképpen érdemes kipróbálnod.

A DrawPad Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v8.63

File:
DrawPadGraphicEditor_v8.63.exe
Méret:
6.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.09.11
Letöltve:
203x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások