Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZÁMÍTÓGÉP TUNING

Videokártyafigyelő - MSI Afterburner

Videokártyafigyelő - MSI Afterburner ingyenes letöltése Az MSI Afterburner egy bárki számára ingyen letölthető videokártyafigyelő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekhez. A program angol nyelven használható.

Az MSI Afterburner az legtöbbet használt

videokártyaszoftver

nem véletlenül. A program megbízható, minden kártyával kompatibilis (még nem MSI kártyákkal is), teljes kontrollt ad a kezedbe, lehetővé teszi neked, hogy megfigyelhesd a hardvered működését valós időben és a legjobb, hogy teljesen ingyenes. A szoftverben van egy beépített ún. 'overclocking' eszköz, aminek a segítségével könnyedén és biztonságosan kipróbálhatod a videokártyád határait. Miközben növeled a kártya frekvenciáját és az áram mennyiségét, a program alapból magasabbra állítja a ventilátorok fordulatszámát, így megtalálhatod az arany középutat a hőmérséklet és teljesítmény között. Az 'OS Scanner' funkció pedig egy kattintással megtalálja neked a lehető legmagasabb teljesítményszintet, amit a videokártyád még elbír, így ezzel nem kell hosszú időket töltened, elég csak egy másodperc hozzá.

Az MSI Afterburner Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.6.4

File:
msiafterburnerv464.zip
Méret:
52.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.09.08
Letöltve:
335x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások