Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Ingyenes képszerkesztő - GIMP

Ingyenes képszerkesztő - GIMP ingyenes letöltése A GIMP egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére és javítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A GIMP egy

sokoldalú képmódosító csomag

. Az egész kezelőfelületet a saját ízlésedre szabhatod, hiszen minden feladat külön környezetet kíván, ezért ez a szoftver lehetővé teszi neked, hogy úgy nézzen ki, ahogyan csak szeretnéd. Sötét lett a kép? Nem látszik a lényeg? Semmi gond, a GIMP megoldja. Használd a kérésednek megfelelő eszközt, és valóban olyan lesz a kép, amilyet csak szeretnél. A GIMP az összes ismert fájlformátumot támogatja, mint a JPEG (JFIF), a GIF, a PNG vagy a TIFF. Akár FTP, HTTP, SMB vagy akár SFTP/SSH használatával is betöltheted a képet és szerkeszthetsz rajta. Azért, hogy a tárhelyed se teljen be még ZIP, GZ vagy BZ2 formátumokba is mentheted az elkészült műveidet. A képeket ráadásul MIDI kontrollerrel is szerkesztheted.

A GIMP Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.10.32
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is letölthetsz.

File:
gimp-2.10.32-setup-1.exe.torrent
Méret:
22.0 kB
Licensz:
Feltöltve:
2022.09.07
Letöltve:
147x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások