Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Virtuális meghajtó - Daemon Tools Lite 11.0

Virtuális meghajtó - Daemon Tools Lite 11.0 ingyenes letöltése Szeretnél játékokat, filmeket és hasonló dolgokat futtatni számítógépeden fizikai lemezek nélkül, de nem tudod hogyan? A Daemon Tools Lite ingyenes verziójával egészen könnyen megoldhatod a problémát. Telepítéskor csak választd ki a Freeware verziót és már kezdheted is.

A

Daemon Tools Lite 11.0

-ás verziójában az összes népszerű képfájlformátum támogatott. Ezeket könnyedén a számítógéphez csatolhatjuk, majd később egyszerűen futtathatjuk őket a merevlemezről. Lehetőség van a tartalmak másolására, szerkesztésére és futtatására is, mindezt optikai meghajtó nélkül.

Az ISO fájlokat pendrive-ra is áthúzhatjuk segítségével, így akár online letöltött játékokkal is játszhatunk a konzolokon. A fájlokat jelszóval védhetjük, így a kellő biztonságot is megkapjuk. Több eszközről is hozzáférhetünk fiókunkhoz, ráadásul nincsen megadva az sem, hogy összesen hány készülékről élvezhetjük ezt a lehetőséget.

Bár a program ingyenes változata sok igénynek megfelelhet, érdemes szem előtt tartani azt a tényt, hogy sűrűn akadhatunk reklámokba, illetve bizonyos funkciókat nem is érhetünk el, csak a megvásárolt verzióban.

File:
DaemonToolsLite11.0.exe
Méret:
45.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.08.23
Letöltve:
643x
Osztályzat:
4.20
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások