Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Sérült PDF-ek megnyitása - Corrupt PDF Viewer

Sérült PDF-ek megnyitása - Corrupt PDF Viewer ingyenes letöltése A Corrupt PDF Viewer egy bárki számára ingyen letölthető sérült .pdf formátumú fájlok megnyitására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Legyen bármilyen régi vagy bármilyen állapotú a PDF fájlod, ez a

sérült PDF-megnyitó

megoldja neked, hogy ismét meg tudd nyitni. A szoftver kinyeri az összes adatot az olyan fájlokból, amiket a hagyományos PDF böngészők nem tudnak megnyitni, ez után helyreállítja eredeti formájába, így nem kell aggódnod, hogy esetleg letöltés vagy bármilyen más művelet során megsérül a fájl és ne tudd megnyitni. A program olyan PDF-eket is megjavít, amiket más, hasonló programok, mint például a PDFTK (PDF Toolkit) vagy a Ghostscript nem tudna. Kiemeli társai közül, hogy nagyon gyorsan dolgozik, hiszen amint hozzáadod a programban a megnyitni kívánt, sérült PDF fájlt, az szinte azonnal, igen rövid idő alatt megnyitja neked.

A Corrupt PDF Viewer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.2

File:
1.2corruptpdfviewer.exe
Méret:
6.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.07.30
Letöltve:
27x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások