Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Számítógép-gyorsító - Ashampoo WinOptimizer 2022

Számítógép-gyorsító - Ashampoo WinOptimizer 2022 ingyenes letöltése Az Ashampoo WinOptimizer 2022 egy bárki számára ingyen letölthető PC tuning program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes PC gyorsító

tökéletes választás a számítógép lassulásának elhárítására. A program eltávolít minden olyan fájlt, amire már nincs szükséged, hogy azok se a helyet ne foglalják a gépeden, és még véletlenül se veszíts teljesítményt. Akár testre is szabhatod benne a Windowst, hogy a saját ízlésednek megfelelő legyen. A szoftverben helyet kapott egy 'Internet Cleaner' nevű funkció is, amely eltávolítja a böngészés és a letöltések által létrehozott adatszemetet. Akár a számítógépre telepített összes böngészőprogram gyorsítótárát egy kattintással törölheted, hogy időt és helyet takaríts meg magadnak. Köztudott, hogy a Windows nem híres a magánélet és a személyes adatok védelméről, viszont a szoftver ezeket a réseket próbálja kiküszöbölni, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél.

Az Ashampoo WinOptimizer 2022 Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v19.00.22

File:
ash_winopt2022_.exe
Méret:
18.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.07.28
Letöltve:
139x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások