Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Ötletelő - MindMaster

Ötletelő - MindMaster ingyenes letöltése A MindMaster egy bárki számára ingyen letölthető ötletelést segítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A MindMaster egy több platformon elérhető

ötlet feltérképező

. A programban többféle téma választható és rengeteg hasznos funkció lesz a segítségedre abban, hogy projektekhez, ötletelésekhez, üzleti prezentációkhoz készíts gondolattérképeket. Természetesen teljesen felhasználóbarát a szoftver környezete, így a kezdők is egyszerűen használhatják. A programból elérhető mobilos verzió is, mind iOS, mind Android operációs rendszerekre, melyeken ugyan úgy, valós időben, akár egyszerre többen is szerkeszthetik a fájlt. Tizenkettő féle felépítés közül választhatsz, így biztosan megtalálod az éppen a te terveidhez valót. 33 féle téma is elérhető a szoftverben, ezzel teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatod az éppen szerkesztett fájlt. Minden részletet megváltoztathatsz, például a képek, szövegek méretét, színét, elhelyezkedését, alakzatokat adhatsz hozzá a gondolattérképhez.

A MindMaster Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v9.0.10

File:
edrawmind_setup_full5370_v9.0.10.exe
Méret:
1.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.06.17
Letöltve:
44x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások