Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > EGYÉB Multimédia

Diavetítés - SmartSHOW 3D

Diavetítés - SmartSHOW 3D ingyenes letöltése A SmartSHOW 3D egy bárki számára ingyen letölthető diavetítések készítésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A SmartSHOW 3D egy

egyszerű diavetítéskészítő

professzionális képességekkel. A szoftver bőséges eszközöket biztosít animált diavetítések készítéséhez fényképekkel, videókkal, zenével, hangkommentárokkal, átmenetekkel és feliratokkal. Az animált sablonok és 3D-effektek hatalmas gyűjteménye lehetővé teszi a profi és amatőr fotósok számára, hogy briliáns fotófilmeket készítsenek. A gyors kezdéshez rendelkezésre áll egy varázsló, amely több tucat kész diavetítés témát tartalmaz. Csak egyszerűen ki kell választanod egy témát, hozzá kell adnod a fényképeket és a hangsávot, így a diavetítés kevesebb mint 5 perc alatt elkészül.

A program lehetővé teszi animált diák létrehozását több réteggel, amelyek akár 10 fényképet, valamint videoklipeket, szöveges feliratokat, különböző formákat és clipartokat is tartalmazhatnak. Minden réteg animációs beállításait finomhangolhatod, és 3D kameraeffektust használhatsz a látványos mozgás érdekében. Több mint 500 eredeti átmenet és animált kollázs kombinálható több száz eredeti diavetítési projekt létrehozásához. Lehetőség van több zeneszám, valamint hangfelvételek és hangeffektek hozzáadására is bizonyos diákhoz.

A szoftver olyan természeti effekteket tartalmaz, mint a hó, hulló levelek, buborékok, szívek, tűz, szikrák, amelyek egy innovatív 3D részecske motoron alapulnak. A SmartSHOW 3D-vel készített diavetítések több mint 30 formátumban exportálhatók, beleértve a 1080p felbontású, televízióra, mobileszközökre, közösségi médiára és YouTube-ra szánt videókat. Alternatívaként interaktív menüvel ellátott diavetítést is írhatsz DVD-re. A SmartSHOW 3D kényelmes, intuitív elemekkel ellátott kezelőfelülettel rendelkezik.

A SmartSHOW 3D Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v19.0

File:
SmartShow3d_v19.0.exe
Méret:
17.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.06.09
Letöltve:
64x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások