Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > OKTATÓ PROGRAMOK

Világtérkép - Google Earth Pro

Világtérkép - Google Earth Pro ingyenes letöltése A Google Earth Pro egy bárki számára ingyen letölthető térkép szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

Google Earth Pro ingyenes letöltésű

földrajz tanulást segítő térkép programmal az egész világot bejárhatod pár kattintással. Akár távolságot is mérhetsz benne, csak elhelyezed a helyjelzőt és a program meg is mondja neked, hogy mekkora a két vagy több pont közötti távolság. Egy adott pontra bökve megnézheted, hogy milyen képek vagy videók készültek ott, hogy a valóságban is láthasd, hogy néz ki a hely. A nézetet teljesen személyre szabhatod, válthatsz a 2D és a 3D módok között, még 360 fokos képeket és nézhetsz az Utcakép segítségével. Még játszhatsz is vele úgy, hogy egy Utazó elvezet téged, egy számára fontos helyre, amit ha helyesen kitalálsz, akkor a világ legjobb narrátorai, tudósai és nonprofit szervezetei által vezetett utazáson vehetsz részt. Teljesen belemélyedhetsz a Föld bolygó titokzatos dolgaiba, majd az itt szerzett tudásodat próbára is teheted a végén.

A Google Earth Pro Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken, laptopokon használható. v7.3

File:
googleearth7.3.exe
Méret:
1.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.07.14
Letöltve:
794x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások