Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LETÖLTÉSVEZÉRLŐK, FTP-K, P2P-K

Letöltésvezérlő - Internet Download Manager

Letöltésvezérlő - Internet Download Manager ingyenes letöltése Az Internet Download Manager (IDM) egy bárki számára ingyen letölthető letöltések kezelésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Lassú a letöltés? Egyszerre több fájlt is letöltenél? Semmi gond, ez a

letöltéskezelő

megoldja helyetted. Akár ötször gyorsabban is letölthetsz bármit az Internet Download Manager használatával. Az sem jelent neki gondot, ha esetleg megszakad az internetkapcsolat, hiszen képes kiküszöbölni az ebből származó károkat. Az IDM az összes ismertebb böngészőt támogatja, mint például a Google Chrome, a Mozzila Firefox, az Internet Explorer, a Microsoft Edge és még sok más. Amint a letöltés gombra nyomsz, a program automatikusan kezelésbe veszi azt, neked nem kell semmit csinálnod, csak élvezni a nagy sebességű letöltést. Ezek mellett az IDM még több, jól működő vírusirtó szoftverrel is átnézeti a letölteni kívánt fájlt vagy fájlokat, így biztos lehetsz abban, hogy semmi káros nem fog a számítógépedre kerülni.

A Internet Download Manager (IDM) Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.40 Build 8
Figyelem! A program magyar verziójának használatához szükség van a nyelvi fájlok letöltésére, melyet ide kattintva tehetsz meg. A letöltött fájlokat a program főkönyvtárának "Languages\" mappájába kell helyezni, ami alapesetben a "C:\Program Files\Internet Download Manager\Languages\" címen érhető el.

File:
idman640build8.exe
Méret:
10.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.03.14
Letöltve:
243x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások