Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

Fájlok másolása - TeraCopy

Fájlok másolása - TeraCopy ingyenes letöltése A TeraCopy egy bárki számára ingyen letölthető fájlokmásoló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Másolj fájlokat sokkal gyorsabban és biztonságosabban a Code Sector által készített

fájlmásoló program

segítségével. Egy esetleges hiba esetén a szoftver megpróbálja visszaállítani a fájlt eredeti állapotába, viszont - legrosszabb esetben - ha ez nem lehetséges, akkor teljesen kihagyja azt a fájlt a másolásból, így a többi fájlnak nem lehet baja. A TeraCopy képes rá, hogy a folyamat végeztével leellenőrizze az átmásolt fájlt, hogy minden rendben van-e vele, és nem sérült-e meg a másolás során. Akár azt is beállíthatod, hogy amikor egy valamit ás akarsz másolni, felajánlja neked, hogy a Windows Fájlkezelővel, vagy a TeraCopyval tegye ezt meg. A szoftver természetesen megjegyzi a gyakran használt könyvtárakat, így egyszerűen, pár kattintással végezheted a dolgodat.

A TeraCopy Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.8.5

File:
tc_v3.8.5.exe
Méret:
8.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.02.15
Letöltve:
98x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások