Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

PDF szerkesztő - PDF Redactor

PDF szerkesztő - PDF Redactor ingyenes letöltése A PDF Redactor egy bárki számára ingyen letölthető .pdf fájlok szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Mindennapi munkánk során gyakran találkozhatunk olyan PDF-fájlokkal, amelyek bizalmas tartalmat vagy személyes adatokat tartalmaznak, például személyes és cégneveket, fizetési összegeket, hitelkártyaszámokat és egyéb fontos szövegeket és számokat. Mielőtt a PDF-fájlt nyilvánosságra hoznád, ez a

.pdf editor

segítségével a magánélet védelme érdekében a PDF-ben lévő érzékeny szöveget és képet redukálhatod (elsötétítheted) vagy akár teljesen törölheted. A befeketített tartalom nemcsak hogy nem tekinthető meg, de még akkor sem található meg, ha az olvasó a szövegkereső funkciót használja. A tartalom teljesen eltávolításra kerül a PDF-dokumentumból.
Ráadásul 2022. február 15-éig teljesen ingyen használható a program Pro verziója, amihez csak annyit kell tenned, hogy telepítés után a szoftver "Upgrade to Pro Version" menüjébe az alábbi kulcsot beilleszted (idézőjel nélkül): "PV5833275XNRCUL".

A PDF Redactor Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.4

File:
pdfredactor.exe
Méret:
13.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.01.10
Letöltve:
195x
Osztályzat:
3.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások