Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > EGYÉB HÁLÓZATI SEGÉDPROGRAMOK

Ingyenes VPN - TunnelBear

Ingyenes VPN - TunnelBear ingyenes letöltése A TunnelBear egy bárki számára ingyen letölthető VPN szolgáltatás Windows (32 és 64 bit) operációs rendszer számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Egyszerű, biztonságos és praktikus. Itt az ideje, hogy egy medvét tegyél a számítógépedbe, és elkezd védeni böngészésedet és tartózkodási helyedet a TunnelBear

ingyenes VPN

használatával. A be- és kikapcsolás egyszerűsége egy kedves térképpel párosul a kapcsolat megjelenítéséhez. Egy olyan átgondoltan megtervezett alkalmazás, amelyet egy medve is használhatna. Ne aggódj, ha elveszíted a Wi-Fi-kapcsolatot, a TunnelBear kihúz a bajból. Minden nem biztonságos forgalmat blokkol, amíg minden biztonságosan vissza nem kapcsolódik. A TunnelBear alapértelmezés szerint erős AES 256-bites titkosítást használ. Gyengébb titkosítás nem is választható. Bizonyítja megbízhatóságát, hogy a TunnelBear az egyetlen VPN a világon, amely rendszeres, független biztonsági auditokat tesz közzé. A TunnelBear korlátlan sávszélességgel és szerverváltókkal lehetővé teszi, hogy 49 országból böngészhess egy folyamatosan bővülő hálózatban.

A TunnelBear Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.4.0

File:
Méret:
131.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.06.06
Letöltve:
405x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások