Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Képes naptárkészítő- Photo Calendar Creator

Képes naptárkészítő- Photo Calendar Creator ingyenes letöltése A Photo Calendar Creator egy bárki számára ingyen letölthető fényképes naptárkészítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A Photo Calendar Creator egy intelligens

fotónaptár készítő szoftver

, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy bármilyen típusú személyre szabott naptárat - falinaptárat, asztali naptárat, füzetnaptárt, heti és havi tervezőt - készítsen. Ezzel a naptárkészítővel fantasztikus időgazdálkodási eszközöket készíthetsz magadnak és hasznos ajándékokat rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak.

A program arra is tökéletes, hogy professzionális promóciós naptárakat készíts vállalati logóval és szlogennel. Több mint 250 sablonból álló gyűjtemény áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével percek alatt professzionális fotónaptárat készíthetsz. Csak válassz egy naptársablont, adj hozzá a fényképeket, és díszítsd őket keretekkel, maszkokkal és cliparts-szal.

Az

ingyenes letöltésű naptárkészítő program

hónap sablonszerkesztőjével testre szabhatod a naptár megjelenését is: személyre szabhatod a hónap fejlécének, a hétköznapoknak, hétvégéknek és ünnepnapoknak a formátumát és stílusát; átméretezheted a hónapok és napok nevét. A Photo Calendar Creator lehetővé teszi különböző ünnepcsoportok, például nemzeti, vallási, vállalati vagy családi ünnepek felvételét.

A naptárkészítő program beépített szerkesztővel rendelkezik az ünnepek egyéni csoportjának létrehozásához. Lehetőség van naptár készítésére bármilyen nyelven. A Photo Calendar Creator lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a naptárat számos népszerű formátumban, például JPEG, PNG, TIFF vagy PDF formátumban mentse el, és megossza azt a Facebookon, blogon vagy más weboldalon, vagy e-mailben küldd el barátaidnak. Ezenkívül lehetőség van a kimenetet Photoshopba exportálni, CMYK-ba menteni egy nyomda számára, a naptárat asztali háttérképként elmenteni vagy azonnal kinyomtatni.

A Photo Calendar Creator Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható.
Weblap: https://photo-calendar-software.com

File:
Méret:
165.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.09.28
Letöltve:
620x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások