Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Intelligens képszerkesztő - PhotoWorks

Intelligens képszerkesztő - PhotoWorks ingyenes letöltése A PhotoWorks egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A PhotoWorks egy erőteljes és könnyen használható

képszerkesztő program

. A program fel van szerelve mindenféle intelligens eszközzel, amik lehetővé teszik számodra, hogy minél jobbá varázsolhasd a fotóidat. A képszerkesztő programot akár arra is használhatod, hogy javíts a expozíción, az élességen, kiradírozz nemkívánatos dolgokat, megváltoztasd a kép hátterét, élénkítsd a színeket, vagy effekteket rakj rá.

A

professzionális képretusálási eszközök

segítségével pedig tökéletes, stúdió minőségű portrékat fogsz tudni készíteni vele. A kép retusálása során az ecsetek használatával pedig akár eltűntetheted a foltokat a bőrről, egyenletes bőrtónust hozhatsz létre, fehérítheted a fogakat vagy megváltoztathatod a szemek vagy a haj színét is. Ráadásul az arc- és testvonásokat intuitív szobrászati eszközökkel szerkesztheted. Hangsúlyozhatod a fénykép tárgyát a háttér elmosásával vagy vignetta hozzáadásával.

Van egy csomó

vágási előbeállítás

, amelyekkel egyetlen kattintással javíthatsz a fénykép kompozícióján. Emellett a szoftver több mint 200 egykattintásos fotószűrővel rendelkezik, mint például szépia, fekete-fehér, HDR, színpompa, színtónus és sok más. Ha alá szeretnéd írni vagy vízjelet elhelyezni a képeden, akkor arra is van lehetőséged. A szoftver kötegelt feldolgozási funkciót is kínál, amelyhez kényelmes élő előnézet tartozik. A PhotoWorks egy nem romboló szerkesztőprogram - ha úgy döntenél, hogy visszatérsz valamelyik korábbi szerkesztési fázishoz, nem fogsz elveszíteni semmit a munkádból.

A PhotoWorks képszerkesztő retusáló program Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, illetve Windows XP operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0
Weblap: https://photo-works.net/

File:
Méret:
192.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.09.23
Letöltve:
102x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások