Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > EGYÉB BIZTONSÁGI PROGRAMOK

Mappa titkosító - Wise Folder Hider Free

Mappa titkosító - Wise Folder Hider Free ingyenes letöltése A Wise Folder Hider Free egy bárki számára ingyen letölthető mappák titkosítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

adattitkosító program

segítségével biztonságban tudhatod számítógéped tartalmát, hiszen mindent elrejt a kíváncsi szemek elől. Bármit meg tudsz védeni, legyen az fájl, mappa vagy akár meghajtó. A kettes szintű jelszavas védelem is csak abban segít, hogy még feltörni se lehessen a személyes adataidat. Lehetőséged van akár külső merevlemezen is titkosítani adataidat, így, ha többen használtok egy pendriveot, akkor is biztonságban tudhatod a te fájljaidat. Amikor először indítod a programot, saját magadnak egy fiókot kell létrehozz, külön jelszóval, majd az után minden egyes mappát, fájlt, meghajtót más és más jelszóval védhetsz le. Természetesen, a bejelentkezési jelszavad nélkül senki sem fogja tudni letörölni a programot a gépedről. Egy teljes mértékben felhasználóbarát felületet kapsz a szoftverben, így a lehető legkönnyebben tudod kezelni.

A Wise Folder Hider Free Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.3.9.199

File:
WFHSetup_v4.3.9.exe
Méret:
4.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.09.22
Letöltve:
49x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások