Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

PDF rendező - PDF Mixer

PDF rendező - PDF Mixer ingyenes letöltése A PDF Mixer egy bárki számára ingyen letölthető PDF fájlok rendezésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Nem úgy, mint a szokásos PDF egyesítők és újrarendezők, a PDF Mixer egy kreatív

PDF oldal rendszerező

. A program lehetővé teszi neked, hogy egybeolvassz 2 vagy több PDF-et, új lapok beszúrására is van lehetőséged, és ezek mellett még akár másolhatsz, kivághatsz, törölhetsz, cserélhetsz vagy összerakhatsz külön lapokat. Ráadásul akár képeket is beszúrhatsz, szkennerrel is beszkennelhetsz és hozzáadhatsz új oldalakat, vagy akár MS Word, Excel vagy PowerPoint oldalakat is belerakhatsz PDF fájljaidba. A támogatott formátumok száma igencsak nagy, a szoftverben használhatóak természetesen a .pdf, a .docx, .doc, .rtf, .txt, .xlsx, .xls, .xlsb, .xml, .ods, .pptx, .ppt, .odp, .ppsx, .pps, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .tif, .tiff, .bmp és a .psd (Photoshop) fájlok bármilyen mennyiségben. Ezek mellett még konvertálásra is használhatod, hiszen képes rá, hogy a Word, Excel, PowerPoint, TXT és Rich Text formátumokból PDF-et készítsen.

A PDF Mixer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.0

File:
pdfmixer_v1.0.exe
Méret:
33.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.09.03
Letöltve:
77x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások