Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > ZENELEJÁTSZÓ - ZENESZERKESZTŐ

Zeneszerkesztő program - WavePad

Zeneszerkesztő program - WavePad ingyenes letöltése A WavePad egy bárki számára ingyen letölthető zenék és audiofájlok szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A zeneszerkesztő program angol nyelven használható.

Az

ingyenes zeneszerkesztő program

segítségével teljesen profi környezetben, szerkeszthetsz hangfájlokat vagy zenéket. A WavePad megadja számodra a lehetőséget villámgyors eszközök és funkciók használatával, hogy akár egy saját zenét is készíthess. Zeneszerkesztő eszközök kaptak benne helyet, mint például a kivágás, másolás, beillesztés, törlés, csend beillesztése, összenyomás és még több. Hangeffektek, például erősítés, normalizálás, hangszín szabályozás, visszhang-szabályozás és még több. A WavePad program támogatja a VST pluginok használatát, hogy még több lehetőséged lehessen a zeneszerkesztés és készítés terén. Egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével akár egy teljesen kezdő is meg tudja csinálni benne, amit csak szeretne.

A WavePad zeneszerkesztő program Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható.

File:
wavepadsetup.exe
Méret:
2.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.08.26
Letöltve:
207x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások