Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Videóvágó - DaVinci Resolve Studio 17

Videóvágó - DaVinci Resolve Studio 17 ingyenes letöltése A DaVinci Resolve Studio 17 egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszer számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A DaVinci Resolve az egyetlen olyan

videószerkesztő

a világon, ami kombinálja a szerkesztést, szín-korrekciót, vizuális effekteket, mozgásgrafikát, és audió szerkesztést mind egy helyen. Az elegáns és modern kezelőfelületnek köszönhetően könnyen tanulható, és teljesen kielégíti minden kezdő felhasználó igényét és elég erőteljes a professzionális felhasználók számára is. A DaVinci Resolve lehetővé teszi neked, hogy gyorsabban és minőségibben végezhesd el a munkádat, hiszen nem kell megtanulnod több szoftver működését és váltogatni közöttük, hanem elég csak egyet. A programhoz természetesen használhatsz mindenféle bővítményt, vagy akár magadnak is készíthetsz egyet, így is gyorsabbá téve a munkádat. Akár egyszerre többen is szerkeszthettek egy adott projektet, így mindenki azt rakhatja bele, amit gondol, és senki sem fog kimaradni a munkából. A DaVinci Resolve-t a Hollywoodi rendezők első számú választása, hiszen a programban minden megvan, amire csak szükség lehet.

A DaVinci Resolve Studio 17 Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v17.0

File:
Méret:
2.2 GB
Licensz:
Feltöltve:
2020.12.14
Letöltve:
2907x
Osztályzat:
4.38
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások