Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Nemlineáris videószerkesztő - Lightworks

Nemlineáris videószerkesztő - Lightworks ingyenes letöltése A Lightworks nevű videószerkesztő program egy úgynevezett nemlineáris szerkesztő, melynek jelentése az, hogy videóinkat a program már azelőtt elkezdi feldolgozni, mielőtt konkrétan dolgozni kezdenénk azokkal, például amikor betöltjük a videót, de még nem húzzuk azt a vágólapra. Ezzel rengeteg időt és fejfájást megspórol nekünk.

Maga a Ligthworks

videószerkesztő program

, mely a Lightwork Design Ltd. cég tulajdona, már 1989 óta létezik, és azóta folyamatosan fejlesztik, több ezer fejlesztővel szerte a Világban, hogy lehetőleg minden felhasználó minden igényét kielégítsék. Olyannyira ismert és jól használható szerkesztő ez, hogy példának okáért a Ponyvaregény, A Wall Street farkasa és A király beszéde című filmeket is ennek a programnak a segítségével készítették el.

Magát a szerkesztőt a ma három legnépszerűbb operációs rendszer mindegyikén használhatjuk, vagyis Windows-on, MacOS-en és Linuxon egyaránt. Fontos azonban azt megjegyeznem, hogy egy ilyen szerkesztő eszköz minden funkciójának és lehetőségének elsajátításához rengeteg időre és gyakorlásra, valamint elszántságra van szükség.

A program letölthető és használható ingyenesen, bár ahhoz, hogy minden létező funkciót elérjünk, meg kell vásárolnunk a teljes verziójú szoftvert. Ettől függetlenül az ingyenes verzióban is több, mint elég lehetőség van kreativitásunk kibontakoztatására.

Funkciók, melyek elérhetőek az ingyenes verzióban is: élő effektek, haladó multicam szerkesztés, második monitor használata, importálás több különböző fileformátumba 720p HD minőségig. Ezen felül fontos még, hogy valamennyire tudjunk angolul, mivel sajnos a szoftver nem érhető el magyar nyelven.

A Lightworks tökéletes választás lehet, ha hobbi céllal, vagy akár komolyabb elszántsággal szeretnénk videókat szerkeszteni.

File:
lightworks_64bit.exe
Méret:
74.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.12.13
Letöltve:
254x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások