Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Videó konvertáló - Aiseesoft Video Converter

Videó konvertáló - Aiseesoft Video Converter ingyenes letöltése Az Aiseesoft Video Converter Ultimate 9.2.86 egy ingyenes videó konvertáló és szerkesztő program Windows operációs rendszert használó számítógépekre. A videó konvertáló és szerkesztő telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

Az Aiseesoft Video Converter

videó szerkesztő és vágó

programban megvághatod a videóidat, vízjelet tehetsz a videóklippbe, hangsávot cserélhetsz vagy módosíthatsz és még effekteket is használhatsz. A videó konvertáló MP4, AVI, MOV, WMV, FLV és még sok más formátumot támogat, ráadásul képes kezelni a 3D videókat is. Az Aiseesoft programjában lehet választani többféle kimeneti profil közül is, így mindig testre tudod szabni a videókat arra az eszközre, amin meg szeretnéd nézni a klippet. Az előre beállított formátumot a videó szerkesztő mobilra, TV-re, tabletre, PC-re és még más eszközökre tartalmazza.

Az Aiseesoft Video Converter Ultimate videó vágó, szerkesztő és konvertáló Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.

File:
video-converter-ultimate9286.exe
Méret:
1.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.04.22
Letöltve:
1835x
Osztályzat:
4.71
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások