Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK

Biliárd játék - Billiardo 2.2

Biliárd játék - Billiardo 2.2 ingyenes letöltése A Billiardo egy nagy múltra visszatekintő biliárd játék Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A biliárd játék telepítése és használata angol és olasz nyelven lehetséges.

A Billiardo játékban olyan

biliárd játékok

játszhatók, mint a karambol, 9 pin vagy egyéb játékok az asztalon. A Biliárd játékok játszhatók ketten, vagy a számítógép ellen, de akár gyakorolhatsz is a játékban. A dákót a kurzor segítségével mozgathatod a megfelelő irányba, a Billiardo játék pedig kirajzolja a dákóval meglökött golyó pályáját. A képernyő jobb alsó sarkában állíthatod a lökés erősségét, illetve megjelenik az alsó sorban, hogy az eltalált golyót milyen szögben éri majd a lökés. A billiárd játékok grafikája nem modern, de a játék kis mérete és alacsony erőforrás-igénye kárpótolja a felhasználókat.

A Billiardo játék Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik. Érdekesség, hogy az ingyenes letöltésű számítógépes biliárd játék olasz nyelven is elérhető, mely a lenti hirdetés alatti letöltés linkre kattintva telepíthető!

Ha a biliárd, snooker, rex, karambol játékszabályaira és a játékok történetére is kíváncsi vagy, látogass el a https://www.15biliardgolyo.hu/ weboldalra!

File:
biliardo_22.zip
Méret:
866.7 kB
Licensz:
Feltöltve:
2020.01.15
Letöltve:
1327x
Osztályzat:
4.93
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások