Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Médialejátszó - Media Player Classic Home Cinema 1.8.8 64-bit

Médialejátszó - Media Player Classic Home Cinema 1.8.8 64-bit ingyenes letöltése A Media Player Classic Home Cinema egy ingyenes médialejátszó program, amivel a legtöbb videó -és hangfájlt megnyithatod. A lejátszó program telepítése és használata 64-bites rendszereken, magyar nyelven is lehetséges.

A Media Player Classic Home Cinema

videólejátszó program

több olyan kevésbé ismert formátumot is felismer, amit a mai lejátszók nagy százaléka egyáltalán nem tudna megnyitni. Ez köszönhető annak is, hogy a lejátszó rendelkezik beépítve a K-Lite Codec Pack szinte minden elemével. A videólejátszóban használt gyorsbillentyűk kellően egyértelműek, a lejátszó képes kezelni Full HD vagy akár 4K tartalmakat is, így a magas minőségű média tartalmakat is élvezhetjük. Ha egy támogatott TV tunert csatlakoztatunk a számítógéphez, a Media Player Classic akár felvételt is tud készíteni az élő adásról. Androidos eszközünket távirányítóként tudjuk használni programhoz, így a kanapé kényelméből élvezhetjük a filmet.

A Media Player Classic Home Cinema videó és zenelejátszó Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut.

File:
MPC-HC.1.8.8.x64.exe
Méret:
15.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.10.03
Letöltve:
849x
Osztályzat:
4.50
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások