Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Videó szerkesztő - Video Combiner

Videó szerkesztő - Video Combiner ingyenes letöltése A Video Combiner egy ingyenes videó szerkesztő program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A Video Combiner program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Video Combiner

videó vágó

segítségével több videót is egymáshoz illeszthetsz, így egy hosszabb filmet készítve a számítógépeden. Olyan videókat is könnyedén egymásba tudsz illeszteni, amiknek különböző az oldalarányuk vagy minőségük. Ha a videók formátuma is különböző, nem probléma a Video Combiner programnak, így is meg tudja tartani a videók eredeti minőségét. A videó vágó minden olyan formátumot maximálisan támogat, amiket Android vagy iOS rendszerű eszközök készítenek, így a telefonod videóit is bármikor meg tudod vágni a gépeden. Mivel a Video Combiner egy olyan videó vágó eszköz, ami a több magos és több szálas processzorokat is tudja kezelni, a számítógéped teljes sebességét kihasználhatod a renderelés során. A Video Combiner MP4, MOV, MKV, MPG, AVI, TS, RM, VOB formátumú videókat tud készíteni.

A Video Combiner videó vágó és szerkesztő Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.

File:
videocombiner.exe
Méret:
16.6 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.09.30
Letöltve:
798x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások