Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Aiseesoft Screen Recorder - professzionális videórögzítő sok extrával

Aiseesoft Screen Recorder - professzionális videórögzítő sok extrával  ingyenes letöltése Az Aiseesoft Video Recorder egy hasznos PC-s program, mellyel könnyedén és egyszerűen tudunk videó felvételt rögzíteni számítógépünk képernyőjéről.

A

Aiseesoft Video Recorder videorögzítő

sok-sok extra funkcióval rendelkezik, így lényegesen jobb minőségű felvételeket készíthetünk és profibb hatást kelthet minden felvételünk. A videorögzítővel könnyedén adhatunk a videóhoz feliratot és hangsávot is tudunk a videó alá vágni, melyet a program ezen felül képes mikrofonról is rögzíteni, ha esetleg valamilyen segítő videót szeretnénk készíteni. A kurzor kiemelése funkció is sok esetben segítségünkre válhat.

A

videó rögzítő program

egyszerű, ám professzionális, működtetése roppant könnyű! A video felvétel előtt le kell töltenünk a video rögzítő program telepítőjét és telepíteni kell. Ezek után be kell állítanunk a felvenni kívánt képernyő területet és a hangforrásokat (mikrofon vagy hangszóró, esetleg mindkettő). A videó felvétel végeztével a "Stop" gomb megnyomásával tudjuk megállítani a felvételt és elmenteni a videót.

A jobb és teljes körűbb működés érdekében érdemesebb megvenni a teljes verziót, amely most csak 33,03 euróért a mienk lehet a fejlesztő weboldaláról!

File:
Setup_es_Aiseesoft_Screen_Recorder.exe
Méret:
29.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.09.28
Letöltve:
693x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások