Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > OKTATÓ PROGRAMOK

Google Föld (magyar)

Google Föld (magyar) ingyenes letöltése A Google Earth programban exkluzív műholdfelvételek, háromdimenziós megjelenítés, részletes keresés, hatalmas adatbázis és tucatnyi extra szolgáltatás található. A Google Föld (Google Earth) program térképeben pár méteres felbontás is elérhető, illetve 3D-s utazásokat tehetünk, elsősorban a nagyobb városokban és a nevezetesebb természeti, földrajzi látványosságoknál.
A

Google Föld

újdonsága: magyar kezelőfelület, utazás a múltba, tengeralatti utazás és információs adatbázis, turisztikai , gazdasági tartalmak megjelenítése, Mars bolygó részletes térképe, illetve csillagászati, asztronómiai térképek.
A Google Föld legújabb kiadásban az épületek mellett már a háromdimenziós fák és bokrok is megjelennek. Alkalmazásukkal az utcák mellett a virtuális erdők és parkok is jóval élethűbbé válnak, amelyek eddig csupán kietlen földterületnek látszódtak.
A másik újdonság, hogy a Street View (a magyar verzióban Utcakép) funkciót teljesen integrálták a programból elérhető 3D-s épületmakettekkel - gyakorlatilag a makettekre húzza rá a panorámafotók speciálisan torzított mását.

File:
GoogleEarthWin_2012_10_30.exe
Méret:
16.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.06.20
Letöltve:
27224x
Osztályzat:
4.53
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások