Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > JÁTÉKOK EGYÉB

Lotto XT Personal 2.2.2.0

Lotto XT Personal 2.2.2.0 ingyenes letöltése Nem találja el a lottószámokat? Ismerkedjen meg a Lotto XT Personal programmal!

A Lotto eXTra program azok számára nyújthat megfelelő alternatívát, akik többre vágynak egy véletlenszám-generátornál, ugyanakkor fenntartással fogadják az olyan extrém vonatkoztatási rendszereket, mint megoldásokat, amilyen például a csillagképek sémája szerint elrendezett nyerőszámok ötlete.

A Lotto XT Personal program gondolati háttere, a számok tulajdonságain alapuló szelekció.

Egy számsor és a számsort alkotó számok tulajdonságait paraméterezve kombináció szerkeszthető, amely kombinációs elemek beállításait alkalmazva, variációt készít a program.

Nem meghatározott a Lotto XT programmal generálható variációk száma, mivel az nem csak az alkalmazott kombinációs elemektől és azok paraméterezésétől, hanem a kijelölt számok mennyiségétől és számsorrendjétől, a hibapont értékétől (0-n), továbbá a variáció egyéb opcióitól is függő változó.
Játékonként több mint 1,2 milliárd kombinációs lehetősége a feltételeknek

Mindezek ellenére, egy variáció szerkesztése semmivel sem bonyolultabb feladat, mint egy zacskós leves elkészítése.

Kijelöli a számsort.
Beállítja a feltételeket és/vagy a hibapont értékét.
Elindítja a variáció készítésének folyamatát.

Amire alkalmas a program: egy számsor és a számsort alkotó számok elemi szinten is felismerhető tulajdonságainak alkalmazása. A Feltételek kínálta kombinációs lehetőségek száma minimum 513, ami többszörösen lefedi az aktuálisan kiválasztott játék teljes variációját. A szerencséjének vagy a tudatos választásának köszönhetően, Ön több tucat olyan variációt szerkeszthet, melyek mindegyike tartalmazza a következő játékhét nyertes számsorát.
Amire nem alkalmas a program: eldönteni Ön helyett, hogy mit tegyen.

File:
LottoXT2220_120121.exe
Méret:
1.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2012.01.21
Letöltve:
4078x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások