Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > BÖNGÉSZŐK

Google Chrome 2021 (magyar) frissítés

Google Chrome 2021 (magyar) frissítés ingyenes letöltése A Google Chrome frissítés letöltés. A nyílt forrású böngésző egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. A Google Chrome jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.


A

Google Chrome letöltés ingyen és magyarul

új funkciói:
A Google Chrome tehát a Firefox-szal szinte karöltve vezette be a FLAC és WebGL 2.0 támogatást. Ennek hála jobb hangminőségű audiofelvételek játszhatóak le a böngészőben, valamint a 3D renderelés hatékonysága is megnőtt.
Ezen felül a

Chrome 58-as frissítéstől már a HTML5 az alapértelmezés

- újabb lépés a borzasztó biztonságú Flash kiszorítására az internetről. Nagyobb biztonság mellett ez a böngésző teljesítményét is javítja, így aztán a HTML5 default duplán örömteli fejlesztés. 2017 októberére minden weblap, mely Flash-t használ külön engedélyt kell majd kérjen a felhasználóktól az Adobe tartalmak futtatására.
Fejlesztőknek lehet érdekes, hogy megjelent a Google Chrome ban a Web Bluetooth Api is.
A

Chrome letöltése

után a webböngésző azokat a lapokat, melyekhez 10 másodperce nem nyúlt a felhasználó inaktívnak nyilvánít, és lekorlátozza a lap erőforrásait. Ezzel a Google Chrome legfrissebb letöltése nem csak gyorsítja a böngészést azoknak, akik amúgy rengeteg lapot hagynak nyitva, hanem akár még a laptopok akkuját is kíméli.

A Google Chrome frissítés letöltés Windows 7, 8, 8.1 és Windows 10 32 és 64-bites operációs rendszereken is használható. v.80

File:
chrome_installer_110227.exe
Méret:
44.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.04.10
Letöltve:
115820x
Osztályzat:
4.80
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások