Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > OKTATÓ PROGRAMOK

Google Föld 6

Google Föld 6 ingyenes letöltése Google Föld 6 már teljesen integrálta a Street View adta előnyöket, így egyik helyről a másikra “repülve” akár madártávlatból is megközelíthetjük lakásunk ajtaját.
A navigációs felület mellett mostantól mindig ott lesz útitársnak Pegman, akinek segítségével bármikor megtekinthetjük egy utca valószerű panorámaképeit.
Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy ha meglátunk egy kék színnel kiemelt utcát, Pegman-t odahelyezzük, és már körbe is nézhetünk. Így egerünk görgőjével vagy kurzor billentyűink segítségével zökkenőmentesen haladhatunk egyik helyről a másikra a korábbi Street View rétegek váltogatása nélkül.

A

Google Föld

6. verzió újdonságai:
A háromdimenziós fák
Fák nélkül Földünk egy igen sivár hely lenne, így a Google a több ezer 3D-s épület mellé már több mint 80 millió fát ültetett el virtuálisan Athénban, Berlinben, Chicago-ban, New York City-ben és San Francisco-ban. A több tucatnyi fajta, mint például a japán juhar vagy a kakaófa valósághű megjelenítése már szinte olyan realisztikus képeket tár elénk, mintha valóban a helyszínen tartózkodnánk. Ahhoz, hogy ezt a funkciót élvezhessük, a kezelőpanelen be kell kapcsolnunk a 3D épületeket megjelenítő réteget.Könnyen használható történelmi megjelenítő
A Google Föld 5. verzióját használók egyik kedvence volt a történelmi megjelenítő, amelynek történelmi képeivel vizuálisan visszautazhatunk a múltba - az 1935-ös Varsóba, az 1945-ös Londonba, vagy a 2010 januári földrengés okozta pusztítás előtti Haitira. Mivel azonban nem volt mindig egyértelmű, hogy az adott helyhez tartoznak-e történelmi képek, a Google Föld ezen funkciója kevésbé volt ismert.

Az

új Google Föld

verzió a történelmi képek felfedezésében nyújt egyértelmű segítséget: amikor egy olyan hely fölött járunk, ahol ezek a képek elérhetők, a legrégebbi kép dátuma felugrik a képernyőnk alján. Az új Google Föld verzióban elég csak rákattintunk a dátumra, és azonnal vissza is utazhatunk az időben. Itt már a helyhez rendelt összes rendelkezésre álló kép között válogathatunk.
A Google Föld 6 Windows rendszerű számítógépekre ingyenes letöltéssel telepíthető.
Ajánlott webböngésző Google Chrome

File:
GoogleEarthSetup_101130.exe
Méret:
555.3 kB
Licensz:
Feltöltve:
2010.11.30
Letöltve:
12552x
Osztályzat:
4.59
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások