Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > INTERNET BÖNGÉSZŐK

Google Chrome 81 (magyar)

Google Chrome 81 (magyar) ingyenes letöltése A legfrissebb Google Chrome böngésző letöltése. A magyar nyelvű legjobb és leggyorsabb ingyenes webböngésző egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos használatot tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. A Chrome a Google saját böngészője, mely jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása.

A Google Chrome böngésző letöltés

után alkalmas megjeleníteni a kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.
A

Google Chrome internetböngésző új funkciói

a frissítésében.
A Google Chrome 1 nappal lemaradva a Firefox-szal szinte karöltve vezette be a FLAC és WebGL 2.0 támogatást. Ennek hála jobb hangminőségű audiofelvételek játszhatóak le a böngészőben, valamint a 3D renderelés hatékonysága is megnőtt.
Fejlesztőknek lehet érdekes, hogy korábban a Google Chrome 56-ban megjelent a Web Bluetooth Api is.
Újabb fejlesztés, hogy a

Chrome-ban már a HTML5 az alapértelmezés

- újabb lépés a borzasztó biztonságú Flash kiszorítására az internetről. Nagyobb biztonság mellett ez a böngésző teljesítményét is javítja, így aztán a HTML5 default duplán örömteli korábbi fejlesztés. 2017 októberétől minden weblapnak, mely Flash-t használ külön engedélyt kell kérnie a felhasználóktól az Adobe tartalmak futtatására.
A

Google Chrome böngésző legfrissebb

verziója azokat a weblapokat, melyekhez 10 másodperce nem nyúlt a felhasználó inaktívnak nyilvánít, és lekorlátozza a lap erőforrásait.
Ezzel a legfrissebb Google Chrome böngésző nem csak gyorsítja a böngészést azoknak, akik amúgy rengeteg lapot hagynak nyitva, hanem akár még a laptopok akkuját is kíméli.
Letöltés frissítve a 81. verzióra!

A Google Chrome 81 letöltés magyar nyelven Windows 7, 8, 8.1 és 10 32 és 64-bites operációs rendszereken egyaránt használható.

File:
chrome_installer751741_101023.exe
Méret:
44.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2021.02.20
Letöltve:
173211x
Osztályzat:
4.84
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások