Letöltőközpont > Programok > PORTABLE > PORTABLE- BÖNGÉSZŐK-LEVELEZŐK

Opera USB v10.62 (magyar)

Opera USB v10.62 (magyar) ingyenes letöltése Opera USB v10.62 (magyar)

Letöltés ÉRTÉKELÉS Szerkesztői:
4 Felhasználói:
3 Értékelje
Ön is!

A népszerű böngésző hordozható (portable), USB változata érhető el az oldalról, amely a hagyományos szolgáltatások mellett letöltésvezérlőt, levelezőklienst tartalmaz, illetve alkalmas wapoldalak megnyitására. Extrák: beépített BitTorrent-kliens és Widgets alkalmazások, Kedvencek online tárolása.
Az új Operaböngésző a Presto motorra épülve gyors és kényelmes böngészést tesz lehetővé. A régebbi változatban megszokott funkciók mellett (levelezés, widget minialkalmazások, bittorent, szinkronizálás stb.) a Turbo funkció az egyik érdekessége, ahol az Opera proxy szerverein keresztül tölti le a tárolt oldalakat, ezzel is gyorsítva a böngészést. További tulajdonsága az áttervezett kezelőfelület, a látványosabb böngészőfül-kezelés, az 51 nyelvet támogató Hunspell-alapú helyesírás-ellenőrzés, illetve az automatikus szoftverfrissítő modul.

További érdekesség a regisztrációt követően ingyenesen használható Opera Unite, amely egy könnyen kezelhető webszerverré alakítja a böngészőt futtató számítógépet. Így ennek tartalmához hozzáférést lehet adni például dokumentumokat, képeket megoszthatjuk másokkal.

File:
OperaPortable_10.62.paf_101010.exe
Méret:
10.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2010.10.10
Letöltve:
4118x
Osztályzat:
3.25
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások