Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > OKTATÓ PROGRAMOK

Szótanító 0.9 Idegen szavak tanulását segítő program

Szótanító 0.9 Idegen szavak tanulását segítő program ingyenes letöltése A program bemutatása:
A Szótanító program letöltését és használatát széles körben ajánlanám mindenkinek, aki nyelvtudását tökéletesítené, szókincsét gazdagabbá szeretné tenni.

A program használata nagyon egyszerű, hiszen csak néhány menüpontra kell odafigyelnünk, amelyet bárki könnyedén elsajátíthat, használhat.

Előnyös tulajdonsága a programnak, hogy nemcsak a már készen kapott (programban lévő) szavakat tudjuk gyakorolni, hanem mi magunk is összeállíthatunk egy szótárt. Ez nagy segítséget jelenthet iskolában, munkában vagy akkor is, ha csak saját magunk szókincsét gyarapítanánk.

Iskolai tanulmányaink során számot adnunk szókincsünkről általában egy előre megadott szótárlista szerint kell, így történik a szavak ismeretének felmérése. Így saját szótár készítése esetén mi magunk írhatjuk be, szerkeszthetjük meg az általunk gyakorolni kívánt szavak listáját és a program segítségével könnyebben megy a tanulás, ha van, aki kérdezzen tőlünk, ne csak egy könyv felett „magoljuk” be a megtanulni kívánt szavakat.

Nyelvvizsgára felkészülés előtt is sokat segíthet a program használata, hiszen ha már egy alapismerettel rendelkezünk bizonyos nyelv területén, akkor a szókincs lehet az, amellyel egy kicsit többet hozzátehetünk a már megszerzett tudásunkhoz.

A munkahelyek manapság szinte mindenhol megkövetelik egy idegen nyelv ismeretét. Ha eddig félve, vagy egyáltalán nem pályázott meg ilyen jellegű állást, most talán könnyebben fog menni, ha a program segítségével felfrissíti, vagy még hozzátesz már elsajátított nyelvterületéhez.

Használja bátran a programot, meglátja, milyen nagy segítségére és hasznára lesz a mindennapokban!

Sok sikert és jó tanulást!

A program futtatásához: NET 2.0 keretrendszer szükséges.
A programhoz szótárak az alábbi rovatunkból tölthetők le:
MULTIMÉDIA Szótanitó/szótárak


File:
szotanito.zip
Méret:
151.0 kB
Licensz:
Feltöltve:
2009.10.25
Letöltve:
8340x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások