Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > BÖNGÉSZŐK

Opera 65 (magyar)

Opera 65 (magyar) ingyenes letöltése Az Opera ingyenes letöltésű legújabb PC-re készített webböngésző verzióját gyorsabb és 'okosabb' indítás is jellemzi. Mostantól az Opera figyelembe veszi, hogy a megnyitott lapok közül melyeket használták legutóbb bezárás előtt. A böngésző ezúttal is kicsit (vagy a lent részletezett trükkel sokkal) gyorsabb lett, és egy régi feautre is újra megjelent.

Így újított a

legfrissebb Opera böngésző letöltésAz ingyenes letöltésű Opera az egyik legnagyobb újítása az instant oldalbetöltés. Ez a következőképpen néz ki:

Opera 43 Instant page loading

Elég meggyőző, bár valójában ez nem a technika újabb csúcsa, hanem egy viszonylag jó trükk. Működése pedig egyszerű: az Opera webböngésző már a webcím gépelése közben megpróbálja megjósolni, hogy a felhasználó melyik oldalt akarja meglátogatni, és ezt elkezdi betölteni a háttérben, így az enter gomb lenyomásakor a weboldal már 'réges-rég' készen áll a megjelenésre. Et voilà!

Az instant betöltés az Opera 'Adatvédelem és biztonság' menüjében az Adatvédelem 'A címsorba beírt keresések és URL-címek automatikus kiegészítése' valamint a 'Hálózati műveletek előrejelzése az oldalfrissítés teljesítményének javítására" gombjaival kapcsolható ki, illetve vissza.

Már nagyon régen visszakerült az Opera 12-ből a klasszikus link kijelölés is, mellyel az Opera képes linken belüli szöveget kijelöli hiperhivatkozás nélkül.

Az Opera webböngésző támogatja mostantól a Credential Management API-t is.

File:
Opera_1000_int_Setup.exe
Méret:
1.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.11.29
Letöltve:
106288x
Osztályzat:
4.72
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások