Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

GOM Media Player 2.3.14.5270 (nem magyar) filmlejátszó

GOM Media Player 2.3.14.5270 (nem magyar) filmlejátszó ingyenes letöltése Ingyenes letöltésű nem magyar nyelvű filmlejátszó a GOM Media Player amellyel a legtöbb formátum kódkészletek telepítése nélkül megnyitható (ram és mov is), a filmfeliratokat időben igazíthatjuk, a képet tetszőleges méretben, felbontásban nézhetjük, az összes kép- és hangbeállítást elvégezhetjük.
Az egyik első lejátszó, mely kiváló minőségű audió- és videólejátszásáról volt híres; támogatja az flv, mp4, mov, mpg, ts, avi, divx, asx, wmv, m4v, dat, ifo, vob, 3gp/3gp2, rm/rmvb, mkv, ogm fájlok lejátszását.

A GOM Player letöltés után ezeken kívül ráadásul akár 360°-os és VR (virtual reality) videókat is képes lejátszani.A 360°-os videók esetében akár a gépen lévőket, akár a YouTube-ra feltöltötteket képes megnyitni.
A GOM Player természetesen feliratok megjelenítésére is képes az idegennyelvű videókhoz, ráadásul ha nincs hozzá felirat a felhasználó számítógépén, akár a programon belül is kikeresheti az internetről.

A

GOM Player letöltés

elérhető okos telefonokra is. Ha úgy tartja kedve, a GOM Playerrel felszerelt okos telefont akár távirányítóként is használhatja a számítógépes lejátszóhoz.
A videólejátszó letöltése ingyenes!

File:
GOM MediaPlayer 2.1.17.4710.zip
Méret:
27.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.02.26
Letöltve:
139586x
Osztályzat:
4.68
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások