Letöltőközpont > Programok > LINUX > LINUX FELHASZNÁLÓI PROGRAMOK

Xandros Desktop - Professional (Version 4) operációs rendszer.

Xandros Desktop - Professional (Version 4) operációs rendszer. ingyenes letöltése Xandros Desktop egy disztribúció, amely főként az üzleti körökben népszerű. Kinézetében nagyon hasonlít a Windows XP rendszerhez.
A Xandros grafikus felülete a KDE módosított változatát tartalmazza, amely az alapértelmezett Konqueror böngésző helyett a saját fájlkezelőjét használja, melynek neve XFM. A Xandros Networks csomagkezelőt használja, amellyel könnyedén telepíthetőek a programok. A Xandros telepítését egy varázsló kíséri végig. Segítségével végezhetjük el a partícionálást és adhatjuk meg az adminisztrátor (root) beállításait.
A KDE felületét úgy módosították, hogy hasonlítson a Microsoft Windows felületéhez: egy négyszögletű „indító” ikont láthatunk, amely a Windows Start gombjához hasonló; módosították a menüt és a fájlkezelő is Windows 98-as felülettel rendelkezik. A csomag ezek mellett számos egyéb témát is tartalmaz, mint például Mac OS 9 és a UNIX. A KDE mellett természetesen lehetséges a GNOME ablakkezelő telepítése is a Xandros-on.

File:
xandros-42-professional-installation-trial.zip
Méret:
503.6 MB
Licensz:
Feltöltve:
2009.03.01
Letöltve:
5865x
Osztályzat:
3.42
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés



Hozzászólások