Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > TŰZFAL PROGRAM

COMODO Internet Security - tűzfal program

COMODO Internet Security - tűzfal program ingyenes letöltése Egyszerű, hatékony, ingyenes tűzfal program és HIPS. A Windows program tudása a legtöbb fizetős- programhoz képest jobb, HIPS és általános kifelé-irányuló adatok meggátolása teszteken az első között szerepel. A tűzfal nem csak a programokat, hanem azok komponenseit is figyeli, valamint képes dll-injekciók megakadályozására. Így pl. nem csak azt figyeli, hogy az FTP programunk a netre akar csatlakozni, hanem a járulékos komponensei - pl. a tálcára ülő kis rezidens rész - netre csatlakozásét is vagy akár a beépülő böngészős bővítményeket is.

Szabályozható, hogy milyen alkalmazás nyitotta meg azt a programot ami a netre akar csatlakozni és így könnyen elejét vehetjük az esetleges rosszindulatú lehívásokból származó kóroknak, hiszen a rossz lehívót tiltva, az nem képes az amúgy normális programok módosítására.
Az úgynevezett HIPS (HOST Intrusion Prevention System) illusztrálása példával: ha a böngészőnket nem a start menüből indítottuk, hanem egy telepítés során akar megnyílni vagy egy programban kattintunk egy linkre és így nyílik meg, akkor ezt is érzékeli, és jelzi, függetlenül attól, hogy esetleg a start menüből való indítás engedélyezve van a böngészőre.
Az első telepítésnél lehetőségünk van a már gépen levő kártevők eltávolítására! v.3.5.55

File:
Comodo_3.5.55_32bit.exe
Méret:
25.9 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.11.29
Letöltve:
6745x
Osztályzat:
4.63
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások