Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

Microsoft Office Professional 2007 (magyar) - vagy LibreOffice teljes csomag

Microsoft Office Professional 2007 (magyar) - vagy LibreOffice teljes csomag ingyenes letöltése A Microsoft Office Professional 2007 letöltés az irodai és az adatbázis-kezelő szoftverek teljes körű csomagja, amellyel idő takarítható meg, és szervezettebbé, hatékonyabbá tehető a munka és a tanulás. A PC-re telepíthető program azoknak remek megoldás, akik egyetlen számítógépen szeretnék használni a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher, az Access, és a Business Contact Manager modulokat.
A

Microsoft Office Professional 2007

csomagban elérhető alkalmazások használatával professzionális kivitelű dokumentumokat és bemutatókat készíthet rövid idő alatt. Lehetősége nyílik dinamikus üzleti dokumentumok, számolótáblák és bemutatók elkészítésére, valamint adatbázis-létrehozásra.
A

Microsoft Office Outlook 2007

with Business Contact Manager, professzionális levelezési és kapcsolatkezelési szolgáltatásokat nyújt, amelyekkel egy helyen gyűjthetők össze és kezelhetők az ügyfelek adatai, és egyszerűsítik a kapcsolatok, az üzenetek, valamint a projektfeladatok nyomon követését.
Az

Office Publisher 2007

programban professzionális marketinganyagokat hozhatunk létre, amiket nyomtatott, e-mailben küldött, illetve internetes marketinganyagént használhatunk fel. Kombinálhatók és szűrhetők a különböző forrásból származó címjegyzékek és adatok: adatforrásként felhasználható az Office Excel 2007, az Office Outlook 2007, az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager és a Microsoft Office Access 2007.
A Microsoft

Office Professional csomag tartalma:

Microsoft Office Access 2007 Microsoft Office Excel 2007 Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager Microsoft Office PowerPoint 2007 Microsoft Office Publisher 2007 Microsoft Office Word 2007
Figyelem!
A Microsoft Office 2007 telepítéshez szükséges termékkulcs a Fejlesztőnél feltüntetett címről kérhető.

ÚJ! Új! ÚJ!

Libre Office magyar nyelvű irodai csomag

A fenti Microsoft Office Professional 2007 programcsomag helyett ajánljuk a Microsoft Office-szal egyenértékű magyar nyelvű LibreOffice ingyenes letöltésű irodai programcsomagot.
A Libre Office a fenti linkről INGYEN letölthető!
Az aktiváláshoz termékkulcs sem szükséges.

File:
o2007pro_hu-hu_tr_pftw.exe
Méret:
384.6 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.04.25
Letöltve:
548143x
Osztályzat:
4.59
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások