Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Életstílus és receptek

Koktél receptek - Cocktail Flow (iOS alkalmazás)

Koktél receptek - Cocktail Flow (iOS alkalmazás) A Cocktail Flow egy bárki számára ingyen letölthető koktél receptes app iOS (11.0+) operációs rendszerű eszközökre. Az alkalmazás angol nyelven használható, mely iOS 11.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken ingyenesen letölthető és használható.

A legjobb

koktél receptek

iPhone alkalmazás. Fedezd fel a koktélrecepteket olyan módon, ahogyan még soha nem tapasztaltad. A Cocktail Flow gyönyörűen bemutatott koktélrecepteket tartalmaz, lépésről lépésre útmutatóval, és tele van olyan funkciókkal, amelyeket szeretni fogsz, akár kezdő bártender vagy profi mixológus vagy. Jelöld meg a szekrény oldalán az otthon található koktél-alapanyagokat, és nézd meg, milyen italokat tudsz belőlük készíteni.

A szekrényben rengeteg szeszes ital, likőr és keverék található. Böngéssz a koktélreceptek között kategóriák szerint vagy a speciális kereső funkció segítségével. Az italreceptek alapital (gin, rum, tequila, vodka, brandy, pezsgő), típus (klasszikus, long drink, trópusi, krémes, shooter, alkoholmentes), erősség (könnyű, közepes, erős) és szín (piros, kék, zöld, rózsaszín, sárga) szerint vannak kategorizálva. Jelöld meg a kedvencek között az kedvelt italreceptjeidet, hogy legközelebb könnyebben megtalálhasd őket.

Méret:
137.3 MB
Feltöltve:
2021.10.23
Letöltés:
1776x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Koktél receptek - Cocktail Flow (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások