Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Életstílus és receptek

Gyerekkereső - Find My Kids (iOS alkalmazás)

Gyerekkereső - Find My Kids (iOS alkalmazás) A Find My Kids egy bárki számára ingyen letölthető gyerekkövető - gyerekkereső applikáció iOS (11.0+) operációs rendszerű készülékekre. Az alkalmazás magyar nyelven is használható.

Tudd biztonságban gyermekeidet amíg nincsenek otthon ezzel a

GPS alapú lokátor applikációval

. A Find My Kids használata egyszerű, nem terheli a gyermeket sem. Segítségével követheted, hogy merre járt aznap a gyermeked vagy milyen appokat használt. Akár azt is beállíthatod, hogy küldjön neked értesítést, amikor a gyermeked megérkezik az iskolába, elindul onnan, hazaér, vagy bármilyen, tetszőleges helyre és vagy távozik onnan.

A gyerekkereső alkalmazásban arról is tudni fogsz, hogy éppen mennyire van feltöltve a telefonja, illetve ha megnyomja az SOS gombot, azt természetesen azonnal tudni fogod. Nem csak telefont, hanem akár GPS-el rendelkező okosórát is hozzákapcsolhatsz a gyermekkövető iPhone alkalmazáshoz, így még arra sincs szükség, hogy okostelefont adj a gyermekednek, elég csak egy karóra. Szerezd meg ingyenes letöltéssel a Find My Kids-t hogy szülő és gyermek is biztonságban érezhesse szeretteit.

A Find My Kids iOS 11.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPod touch vagy macOS 11.0 vagy újabb operációs rendszerű és Apple M1 chippel rendelkező Mac készülékeken használható.

Méret:
409 MB
Feltöltve:
2021.07.09
Letöltés:
2651x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Gyerekkereső - Find My Kids (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások