Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Játékok iPhonera

Húsvéti puzzle - Easter Swap (iPhone alkalmazás)

Húsvéti puzzle - Easter Swap (iPhone alkalmazás) Az Easter Swap egy bárki számára ingyen letölthető húsvéti puzzle játék iOS (9.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Izgatottak vagyunk, hogy a húsvét már a sarkon van, és biztosak vagyunk benne, hogy te is. Hangolódj a húsvétra ezzel a csodálatos

match 3 játék

kal! Játssz több száz addiktív szinten keresztül, számos kihívással. A húsvéti cserejátékkal színes tojások, aranyos nyulak, liliom virágok, csokoládék és más aranyos húsvéti elemek királyságában élheted át a kalandot. Cseréld fel ezeket az aranyos elemeket, hogy szabaddá tedd az utat, és áss bele a saját húsvéti kalandjaidba. Hozz létre Crazy BOMBS-t négy vagy több elem párosításával, és robbantsd fel a húsvéti kertet! Bontsd ki a környezeteket és ismerd meg a gyönyörű húsvéti háttereket. Párosíts és gyűjts össze mindenféle elemet, hogy megnyerd a szintet, mielőtt kifogysz a lépésekből. Gyűjtsd össze a napi ingyenes érmék jutalmakat. Szórakoztató és könnyen játszható, de kihívást jelent a teljes elsajátítás. Tudsz 3 csillagot szerezni minden szinten?

Az Easter Swap iOS 9.0 vagy annál újabb rendszerű okostelefonokon használható.
Méret:
112.3 MB
Feltöltve:
2022.04.11
Letöltés:
2308x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Húsvéti puzzle - Easter Swap (iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások