Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Kommunikáció

PS - PlayStation App (iPhone alkalmazás)

PS - PlayStation App (iPhone alkalmazás) A PlayStation iPhone alkalmazás egy bárki számára ingyen letölthető applikáció iOS (12.2+) operációs rendszerű készülékekre. Az alkalmazás magyar nyelven is használható.

Használd a PlayStation App iPhone

PlayStation kezelő

magyar nyelvű alkalmazását hogy megtudd, melyik barátod online, és mivel játszik éppen. A PlayStation iOS üzenetküldő alkalmazás letöltése ingyenes, segítségével folyamatosan kapcsolatban lehetsz az ismerőseiddel és chatelhetsz velük, akkor is, amikor nem vagyok PlayStation-öd közelében. A PlayStation App iOS üzenetküldő alkalmazással szöveges üzenetek mellett hangüzenetet és képeket is küldhetsz.

Az üzenetek mellett most már a PS Store ajánlatait is megnézheted az appon belül, így a lehető legegyszerűbb. Természetesen, ha szeretnéd, akkor az appból játékokat is tudsz magadnak vásárolni, ha éppen akkor jönne meg a kedved hozzá, amikor nem vagy a PS-ed közelében. Ha készenléti módban hagyod a PlayStation 5-öd, akkor akár le is tölthetsz játékokat miközben utazol hazafele, hogy mire hazaérsz, azonnal tudj is játszani. Ezek mellett távoli játékindítás és gyors bejelentkezés funkció is a rendelkezésedre áll, ami azt jelenti, hogy távolról el is indíthatod a játékot, amivel szeretnél játszani, így még arra sem kell majd várnod, hogy az betöltsön. Az alkalmazás letöltése ingyenes.

A PlayStation App iOS 12.2 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch eszközökön használható.

Méret:
62,5 MB
Feltöltve:
2021.07.17
Letöltés:
4583x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés PS - PlayStation App (iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások