Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Microsoft Word - szövegszerkesztő (Android és iPhone alkalmazás)

Microsoft Word - szövegszerkesztő (Android és iPhone alkalmazás) A népszerű szövegszerkesztő, a Microsoft Word ingyenes letöltést kínáló Android és iPhone alkalmazása. Dokumentumok létrehozása és szerkesztése az Office-ban megszokott módon lehetséges. Az Android és iPhone mobilverzió is rengeteg szövegformázási lehetőséget nyújt. A Word fájlokat akár a felhőbe is feltöltheted, így később ugyanott folytathatod a szöveg szerkesztését ahol abbahagytad.

Az ingyenes Microsoft

Word letöltés

Android és iPhone mobilváltozata utazás közbeni munkához is kiváló.
A több mint 1 milliárd (!) letöltéssel büszkélkedő Androidos és iOS Word verzió folyamatosan frissül, melynek alap verzióját a lenti letöltés linkre kattintva ingyenesen telepíthetsz. Alkalmazáson belüli vásárlásokkal bővítheted az igénybe vehető szolgáltatások körét.

Az appból vásárolt Microsoft 365-előfizetések díját a Play vagy App store Áruház-fiókodból vonják le, és az előfizetést a lejárata előtt 24 órával automatikusan meghosszabbítják, kivéve, ha ezt korábban letiltottad. Előfizetésed az áruházak fiók beállításainál kezelheted. Az aktív előfizetési időtartam során az előfizetés nem mondható fel.
Rendszerigény: eszköztől függ.

Méret:
Eszköztõl függ
Feltöltve:
2022.08.01
Letöltés:
27515x
Osztályzat:
4.70
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Microsoft Word - szövegszerkesztő (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások