Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok Androidra

Stick Hero platformer játék (Android és iPhone alkalmazás)

Stick Hero platformer játék (Android és iPhone alkalmazás) A Stick Hero egy népszerű mobiljáték, amely elérhető Android és iPhone eszközökre. A platformer játék egyszerű, de nagyon addiktív játékmenettel rendelkezik. A cél az, hogy egy stickman karaktert átvezess a szakadék felett, és lehetőleg minél hosszabb távolságot érj el. Ehhez a megfelelő pillanatban kell megnyomnod a képernyőt, hogy a karaktered újabb stick elemet hozzon létre és átlépjen a szakadékon.

A

Stickman game

során különböző kihívásokkal találkozol, például szakadékokkal és akadályokkal, amelyeket át kell ugratnod. Minél hosszabbra hozod létre a stick elemet, annál több pontot kapsz. A játék célja, hogy magas pontszámokat érj el és megdöntsd a saját vagy más játékosok rekordjait.

A Stick Hero játékot stílusos minimalista grafika és hanghatások jellemzik. A letisztult design és az egyszerű, mégis élvezetes vizuális élmény hozzájárul a játékmenet élvezetéhez.

A játék lehetőséget ad arra, hogy versenyezz más játékosokkal. Megmérettetheted magad az online ranglistákon hogy megtudd, hogy mennyire ügyes vagy a Stick Hero játékban.

A Stick Hero egy könnyen elsajátítható és szórakoztató mobiljáték, amely alkalmas minden korosztály számára. A gyors reakcióidő, a pontosság és az ügyesség nagy jelentőséggel bírnak a játékban. Ez az ügyességi játék ideális szórakozást nyújthat, akár rövid időtöltésre vagy versenyzésre más játékosokkal. A platform játék a szórakozás és kikapcsolódás céljára készült, nem rendelkezik bonyolult történettel vagy fejlett játékmenettel. Az alkalmazás elérhető a lenti letöltési linkre kattintva iPhone és Android mobilokra. Ingyenesen letölthető, bár lehetnek benne opcionális vásárlási lehetőségek.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.06.07
Letöltés:
1467x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Stick Hero platformer játék (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások