Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Wish - Akciós vásárlás, leértékelések (Android és iPhone alkalmazás)

Wish - Akciós vásárlás, leértékelések (Android és iPhone alkalmazás) Csatlakozz a több mint 500 millió felhasználóhoz, akik a Wish által nyújtott különleges vásárlási akciók és leárazások révén 50-80%-kal olcsóbban juthatnak hozzá kedvenc termékeikhez. Böngéssz a leárazott akciós ruhák, tartozékok és elektronikai eszközök végeláthatatlan választékából.

A Wish amerikai és európai üzletláncokkal is kapcsolatban áll, így Magyarországon is jelentős

leértékeléseket és vásárlási akciókat

találhatsz vele. Magyar nyelven is használhatod, ráadásul az Android és iPhone alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, rendszerigénye Android 5.0 és iOS 14.0 vagy újabb.

A Wish alkalmazás fő jellemzői és használata:
Vásárlás és spórolás: A Wish alkalmazásban különféle termékeket találsz, beleértve ruhákat, elektronikai eszközöket, háztartási cikkeket, kiegészítőket és még sok mást. Az alkalmazás lehetőséget nyújt kedvező áron történő vásárlásra, gyakran nagy kedvezményekkel.

Termékkínálat: A Wish áruházban széles választékban megtalálhatók termékek a legkülönbözőbb kategóriákban, a divattól kezdve az elektronikán át a szépségápolásig és a sportcikkekig. Az alkalmazásban könnyen böngészheted a termékeket és rákereshetsz a konkrét igényeidre.

Értékelések és felhasználói vélemények: A Wish alkalmazásban a termékekhez tartozó értékeléseket és felhasználói véleményeket is megtalálod. Ez segíthet abban, hogy informált döntést hozz, mielőtt megvásárolnád egy adott terméket.

Egyéni ajánlatok és kedvezmények: Az alkalmazás rendszeresen küldhet neked értesítéseket és ajánlatokat a kedvenc termékeidről vagy a hasonló kategóriájú termékekről, amelyek érdekelhetnek téged.

A Wish alkalmazást olyan embereknek ajánljuk, akik szeretnek online vásárolni és jó áron szeretnének vásárolni különféle termékeket. Az alkalmazás különösen vonzó lehet azok számára, akik kedvelik a változatos termékkínálatot és a kedvező árakat.

Fontos tudni, hogy amikor a Wish alkalmazáson keresztül vásárolsz, érdemes alaposan tanulmányozni a termékek részleteit, értékeléseket és vásárlói véleményeket, valamint figyelembe venni a szállítási időt és a vásárlóvédelmet is.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.02.06
Letöltés:
15254x
Osztályzat:
4.95
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Wish - Akciós vásárlás, leértékelések (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások