Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Fotó

Öregítés – AgingBooth (Android applikáció)

Öregítés – AgingBooth (Android applikáció) Kíváncsi vagy rá, hogy fogsz kinézni majd 90 évesen? Biztos? Na jó, a Agingbooth ingyenes letöltéssel elérhető alkalmazásával rögtön megtudhatod. Csak készíts egy képet az arcodról, és a program átalakítja. Szembenézhetsz ráncos, ősz önmagaddal.

Az öregített képedet elmentheted, vagy akár rögtön meg is oszthatod ismerőseiddel. Az Agingbooth az egyik legrégebbi Androidos életkor-előrehaladási alkalmazás, mely 2012-ben jelent meg, és milliók töltötték le eddig.

Ez az

öregedést szimuláló alkalmazás

egyszerű és könnyen használható bármely életkorú emberek számára. Az Agingbooth alkalmazás ingyenes letöltésű az Android okostelefonok felhasználói számára. Készíthetünk fényképeket fényképezőgépről vagy választhatunk a galériából. Vidd fel az öregedés hatásait a portrédra, és ismerd meg, hogyan néznél ki néhány év után. Ezen képek megosztásával meglepheted kedvesedet is.
Emellett fotóid változtathatod öregnek, fiatalnak, ráncos arcúnak stb.

Az öregedést szimuláló Android mobilra készült alkalmazás az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
8.6 M
Feltöltve:
2020.05.27
Letöltés:
2188x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Öregítés – AgingBooth (Android applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások